Narrativa: novel·la "Tots els dilluns són dolents"



Ressenya a l'Illa dels LLibres de:
"Tots els dilluns són dolents"

TOTS ELS DILLUNS SÓN DOLENTS
Carme J. Huertas
Edicions Saragossa



Tots els dilluns són dolents ha guanyat la II edició del Premi Paraules a Icària
organitzat per Edicions Saragossa i l'Ajuntament del Districte de Sant Martí de Barcelona


Vols comprar el llibre?
Demana'l a:
Edicions Saragossa: comandes@edicionssaragossa.cat
telefònicament al 93 221 00 96
telemàticament a:  compra on-line

també a: Claret Distribució: distribucio@claret.cat 
c. Roger de Llúria, 5. 08010 Barcelona
Tel. 93 342 56 53 / Fax 93 342 56 59




Llibreria Arola                 Llibreria Krysol                                        
Passeig Pi i Maragall, 18    Avinguda Catalunya, 42           
08750 - Molins de Rei       08757 - Corbera de Llobregat    
Telf. 93 668 19 49            Telf. 93 650 50 03 


La Xaropa
Santa Maria, 5
08756 - La Palma
Telf. 93 672 09 52

sinopsi, clica a l'enllaç: sinopsi


Notícies relacionades amb entrevistes i presentacions de Tots els dilluns són dolents:

Entrevista a Ràdio Desvern el 21 d'abril de 2010:
http://www.santjust.cat/marius/noticies/mostra_noticia.asp?nid=1742&list=1&mes=0&any=0&clau=

Presentació a Corbera de Llobregat el 22 d'abril de 2010:
http://www.corberadellobregat.cat/acte.asp?id=799

Presentació a la llibreria Bertrand de Barcelona el 25 de maig de 2010:
http://www.facebook.com/note.php?note_id=390962604021

Diari El Llobregat:
 en paper: http://www.doopaper.com/pubs/elllobregat/elllo03/?p=18
 digital: http://www.elllobregat.com/noticia.asp?ref=782

Entrevista a ràdio Sant Andreu el 25 d'octubre de 2010:
http://www.radiosantandreu.com/  (dins de societat/cultura)

Ressenya a l'Illa dels LLibres:

Presentació a Sant Just Desvern el 23 de març de 2011, dins dels actes organitzats per la Conselleria de Polítiques d'Igualtat, a la sala de les Golfes de Can Ginestar.


Em fa especial il·lusió aquesta presentació perquè és el meu retorn a Sant Just. Hi ha quelcom misteriós que sempre ens empeny i ens fa tornar a casa...

http://www.edicionssaragossa.cat/ca/home/actualitat-m-agenda/agenda/131.html

2 comentaris:

  1. Anònim15:17

    Hola Carme!
    Sóc Jordi Trepat, membre del jurat de Ritmes, del II Certamen de Paraules a Icària.
    No sé si m'embolico escrivint-te aquestes quatre ratlles. Però, mira, a vegades a algú li agafa un rampell i le ve de gust d'escriure i dir el que sent, pensa o vol comunicar.
    He llegit el teu llibre. Senzillament: m'ha agradat. I en dir senzillament, no vull dir pas dir que bé i prou. És evident que no pretenc pas fer aquí una anàlisi-comentari del teu text. L'Andreu Martin ja ho va fer aquell dia. I sobretot tu mateixa. Gairebé m'hagués agradat de retenir la teva presentació: em va semblar molt sentida, interioritzada, a banda d'una precisió verbal molt rica.
    En tot cas, després de llegir el llibre, en retinc certs aspectes que goso comunicar-te pour le plaisir. La barreja .diguem-ho així- del "merder" que hi ha a certes empreses amb aspectes de vivències personals, és una bona troballa. Fa que llegeixis en dos "plans" diferents però complementaris i que segueixis el llibre amb interès "doblat". La relació i els "intríngulis" sentimentals entre la Sara i el Keith estan molt finament descrits. Posats a fer una observació (no crítica, sinó simplement observació), diria que la novel•la (es pot dir així?) té una ambivalència a vegades un xic desconcertant, però ben travada en el conjunt. Per a mi, queden clars els dos eixos temàtics. la corrupció en els estaments de poder (pp. 200-205) i els conflictes amor/sentiments/professió/status que es descabdellen sobretot al final del llibre. És el que pretenies? Ho he llegit bé? I si no, és igual: m'ha agradat de llegir la teva creació. I per a mi, ja és molt, moltíssim.
    En tot cas i acabo. El teu llibre m'ha resultat estimulant. Hi ha moments de descripció de llocs, ambients, relacions, molt ben redactats... I sempre, com a primera qualitat, això es veu que ho ha escrit una dona, amb tots els avantatges i matisos rics que això ofereix.
    Amb una nota breu (per allò dels correus i de les electròniques...), fes-me saber que has rebut aquestes ratlles.
    Segueix escrivint. I bona ruta!
    Una abraçada amical.
    Jordi Trepat.

    ResponElimina
  2. Anònim15:22

    Bon dia Carme,

    em dic Carolina i et va comprar el llibre "Tots els dillluns són dolents" després de la presentació que en vas fer a la Pobla de Segur,
    durant la Festa dels Raiers.

    Ahir el vaig acabar i et volia felicitar de tot cor. T'he de dir, que tan per l'argument (com ja et vaig comentar aleshores, tots els temes que afecten a les dones m'interessen molt) com per la narrativa, m'ha enganxat des del primer moment. Trobo que has sabut descriure d'una manera molt detallada la manera de fer i el tarannà de cada persona que treballa a l'empresa farmacèutica, els ideals i pretensions de cadascú, tot aportant els detalls necessaris que cada moment de la
    novel.la requeria. D'aquesta manera, has elaborat una radiografia molt acurada de la situació que moltes dones, malgrat passin els anys, pateixen en els diferents àmbits de la seva vida i fas reflexionar al lector durant tota la seva lectura .
    Recordo que a la presentació vas explicar que aquest llibre obeïa a la necessitat d'expressar diverses emocions que senties dins teu, una de les quals era la impotència que senties perquè la doctora Rosa Toll no li havien permès publicar uns estudis sobre els efectes reals que tenia l'hemodiàlisi a la salut dels malalts. La veritat, penso que aquesta doctora, des d'on estigui, està molt orgullosa del llibre que has escrit, ja que un tema tan important com és la sanitat i tots els interessos que hi ha darrere la seva gestió, han d'arribar a l'orella de la població per tal de ser conscients d'aquest mercat, que mou milions i milions de diners públics.

    Doncs res: moltíssimes gràcies per la teva presentació de llibre a la
    Pobla, perquè vas crear en mi la necessitat de comprar-lo i llegir-me'l. I creu-me que el recomanaré a tothom del meu entorn.

    Una abraçada des de Manresa i mil gràcies !

    ResponElimina